Egy felmérés szerint a tiniket egyre jobban zavarják az ismerősök száma a facebookon, emiatt egyre többen pártolnák át az olyan közösségi médiumokra, amiket álnévvel is lehet használni - mint, amilyen a twitter vagy a tumblr.

A felmérés eredményéből kiderül, hogy nem csak a tiniket frusztrálja az, hogy akiket a való életben ismernek, azokat illik (inkább kötelező) felvenni ismerősként a facebookon. Ez a twitteren amiatt is tud működni, mert lehetnek egyoldalú ismertségek (csak az egyik követi a másikat).

Ugyanakkor a baráti társaságok könnyedén egymásra tudnak találni a hashtagok segítségével és igen széles körű beszélgetések tudnak kialakulni. A Pew Center friss felmérés alapján a tinik 31%-a twitterezik, habár ezek egy része nem aktív felhasználója.

Ennek ellenére egy ideig biztos nem veszti el vezető szerepét a 900 millió felhasználóval büszkélkedő cég. Ám annyi bizonyos, hogy érdemes lesz elgondolkodniuk változtatásokon - nehogy egy újabb myspace példává váljon.

 

Forrás: Los Angeles Times

A bejegyzés trackback címe:

https://marketingmanias.blog.hu/api/trackback/id/tr344581915

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása