A facebooknak egyre több pontján találkozhatnak a felhasználók hirdetésekkel. S ez most egy további hellyel nőtt. Most már a kereső találatok között is megtalálhatók lesznek a hirdetések.

20120823-sponsored_result.jpg

Ahogyan az a képen látható, a kereséseink eredményei között is megjelenek a hirdetések.

Habár sok panasz volt a facebook keresőjére (túl lassú, nem pontos, sokszor nem jól működik), attól ez egy nagyon jó lehetőség lehet. S talán ezzel az újítással egybefügg az is, hogy a cég egyik nagy projektje, hogy tovább erősítse és javítsa a keresési motorját.

A bejegyzés trackback címe:

https://marketingmanias.blog.hu/api/trackback/id/tr84728417

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Héjj Szilárd Marketingarc · http://marketingarc.blog.hu 2012.08.25. 18:37:56

szerinted ez jobb lehetőség, mint az eddigiek? van arra statisztika, hogy a fb keresőjét mennyien használják brand-re vagy személyre?

Marketing Mániás 2012.09.01. 21:06:04

nem hinném, hogy jobb lehetőség (jelenleg), mint a Google kereső. De az sejthető/tudható, hogy a Facebook kimondott/kimondatlan célja, hogy átvegye a Google-től a "kereső-sztár" pozíciót.
Véleményem szerint inkább hosszútávon érdemes figyelembe venni és elővenni a dolgot, amikor a facebook kereső motorja valóban lesz olyan szintű, hogy versenytársa lehessen a Google-nek.
süti beállítások módosítása